Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

ξεφυλλιζοντας τον κατάλογο



Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο βρίσκουμε:

  • πήλινο με πιπεριά, τυρί, χοιρινό καπνιστό και αυγά
  • μακάλο (κουρκούτι με κεφτέδες)
  • πέστροφα τηγανητή με φρέσκο βούτυρο (τα ψάρια όλα υπάρχουν στο εστιατόριο μόνον όταν είναι φρέσκα)
  • μπακαλιάρο σκορδαλιά
  • γιούλμπασι ή ελμπασάν (τρία είδη κρέατος στη γάστρα με γιαούρτι)
  • ποτ βαράκ (λάχανο τουρσί ψιλοκομμένο με χοιρινό)
  • κότσι χοιρινό στη γάστρα
  • κουρμπάνι (κεφτέδες με χυλοπίτες και κρεμμύδια στο φούρνο)
  • τσιγγάνικο (φιλετάκια χοιρινά με πιπεριές και μανιτάρια)
  • εξαιρετικά μαγειρεμένο χουνκιάρ μπεγιεντί
  • γίδα γιουβέτσι
  • διάφορα ντόπια κρεατικά στη σχάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: