Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο βρίσκουμε:
- πήλινο με πιπεριά, τυρί, χοιρινό καπνιστό και αυγά
- μακάλο (κουρκούτι με κεφτέδες)
- πέστροφα τηγανητή με φρέσκο βούτυρο (τα ψάρια όλα υπάρχουν στο εστιατόριο μόνον όταν είναι φρέσκα)
- μπακαλιάρο σκορδαλιά
- γιούλμπασι ή ελμπασάν (τρία είδη κρέατος στη γάστρα με γιαούρτι)
- ποτ βαράκ (λάχανο τουρσί ψιλοκομμένο με χοιρινό)
- κότσι χοιρινό στη γάστρα
- κουρμπάνι (κεφτέδες με χυλοπίτες και κρεμμύδια στο φούρνο)
- τσιγγάνικο (φιλετάκια χοιρινά με πιπεριές και μανιτάρια)
- εξαιρετικά μαγειρεμένο χουνκιάρ μπεγιεντί
- γίδα γιουβέτσι
- διάφορα ντόπια κρεατικά στη σχάρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου